Iz medija

Tjedni pregled vijesti iz zdravstva, objavljenih u hrvatskim medijima

Bit ćemo brutalni, ali zar zaista zbog jednog cjepiva želite tuđe dijete nositi na duši? (zivim.hr)

HELIKOPTER SPREMAN ZA SEZONU Hitni medicinski letovi su spas za pacijente u Dubrovačko-neretvanskoj županiji (dubrovackidnevnik.rtl.hr)

Ministar Kujundžić o kvaru svih triju uređaja za zračenje na Rebru: "Ovih dana će biti popravljeni, ali to je (tek) privremeno rješenje" (dnevnik.hr)

Općoj bolnici Varaždin novih 14 milijuna kuna iz EU: ide nova zgrada s objedinjenim hitnim prijemom i dnevnim bolnicama (varazdinska-zupanija.hr)

Čudno, ali dosad se slabo znalo za doktora koji radi revoluciju u liječenju aritmije. Bili smo s njim na operaciji (telegram.hr)

Necijepljeni zdravstveni djelatnici?! Jedino zaslužuju „knjižicu u ruke” (dubrovnikpress.hr)

U 2018. ugovoreno već 80 novih projekata iz EU fondova (n1info.com)

GORKA SUDSKA BITKA BIVŠEG I AKTUALNOG HDZ-ovog MINISTRA ZDRAVSTVA Hebrang se zgrozio kad je čuo koliko Kujundžić od njega traži za klevetu (jutarnji.hr)

DORH istražuje dubrovačkog liječnika kojem je pacijentica preminula na operacijskom stolu; U istoj bolnici još se pamti šokantan slučaj iz 2011. godine (slobodnadalmacija.hr)

Od 24. do 27. lipnja Međunarodna konferencija Tjelesna aktivnost i zdravlje u Poreču – jedan od predavača dr. James S. Skinner ! (porestina.info)

U e-savjetovanje upućene izmjene Zakona o lijekovima (iusinfo.hr)

NEPOSTOJEĆE ZANIMANJE?! Hrvatsku diplomu svijet priznaje, Hrvatska – NE (novilist.hr)

vrh stranice