Mobilna aplikacija HLK

Pregledajte svoj članski profil, javite izmjenu ili dopunu podataka o kontaktima, stručnoj kvalifikaciji ili zaposlenju, primajte važne obavijesti HLK putem notifikacija. To je sve u prvoj fazi razvoja mobilne aplikacije već dostupno članovima Hrvatske liječničke komore instaliranjem aplikacije na njihove pametne telefone. Završetkom druge faze članu HLK bit će omogućen pregled stručnih skupova i prijava na skup, komunikacija s organizatorima skupova i sl.

Od kada je započela svoju transformaciju u eKomoru, HLK kontinuirano razvija suvremena informatička rješenja koja članovima omogućuju brži i jednostavniji pristup Komori radi ostvarivanja njihovih prava i pogodnosti. Nakon uspješno dovršenih projekata kao što su KIIS (Komorin integrirani informatički sustav), Portal za članove, „pametna“ liječnička iskaznica, prvi elektronički izbori za tijela HLK, u tijeku je razvoj mobilne aplikacije HLK, i to u dvije faze.

Prva faza, koja je trenutno dostupna, omogućuje članu pregled osobnog profila na kojemu se nalaze:

  • članski broj HLK
  • broj bodova (NAPOMENA: Broj bodova se trenutno ažurira kvartalno i ne prikazuje stanje u realnom vremenu, sve dok se ne završi druga faza projekta)
  • broj i datum isteka licence i liječničke iskaznice
  • kontakt podatci
  • matični podatci
  • podatci o zaposlenju
  • stručna kvalifikacija

Mobilna aplikacija omogućuje članu da na jednostavan i brzi način javi izmjenu, dopunu podataka ili pošalje upit Hrvatskoj liječničkoj komori.

Također, članovi će na svojim pametnim telefonima putem notifikacija primati i važne obavijesti HLK.

Druga faza je rezervirana za trajnu izobrazbu liječnika te će po njenom dovršetku članu biti omogućen pregled stručnih skupova, prijava na skup, komunikacija s organizatorima skupova i sl.

PREUZIMANJE MOBILNE APLIKACIJE HLK:
Mobilnu aplikaciju HLK možete preuzeti putem linka:

UPUTE ZA PRIJAVU U MOBILNU APLIKACIJU HLK:
Korisničko ime predstavlja OIB člana, a zaporku zatražite ovdje.

vrh stranice