Obavijest kandidatima za predsjednika i zamjenika predsjednika HLK-a

Središnje izborno povjerenstvo HLK-a (dalje: SIP) obavještava sve kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika HLK-a da će im se u Liječničkim novinama i na internetskoj stranci HLK-a u rubrici pod nazivom Izbori 2019. omogućiti predstavljanje njihovog izbornog programa.

Za svaku zajedničku kandidaturu omogućit će se jedno zajedničko predstavljanje.

Uvjeti za objavu:

  • podatci o kandidatima – za svakog kandidata (i za predsjednika i zamjenika) maksimalno po 270 znakova s uključenim razmacima
  • izborni program – maksimalno 5000 znakova s uključenim razmacima
  • izborni program treba biti afirmativan
  • u izbornom programu se ne smije osvrtati poimence na druge kandidate niti ih na bilo koji način direktno ili indirektno vrijeđati ili omalovažavati
  • izborni program ne smije sadržavati bilo kakav neprimjeren sadržaj
  • fotografije kandidata - najmanja fotografija mora biti 40 x 53 mm na rezoluciji 300 dpi. Fotografije kandidata nisu obvezne.

Izborni programi objavit će se prema abecednom redu prezimena kandidata za predsjednika HLK-a.

Kandidati koji žele iskoristiti ovu mogućnost moraju SIP-u dostaviti svoj izborni program putem e-mail adrese izbori@hlk.hr najkasnije do 3. svibnja 2019. do 24:00.

Kandidati se mole da se pridržavaju uputa jer zbog rokova za tisak u slučaju uvredljivog, omalovažavajućeg, bilo kakvog neprimjerenog sadržaja ili većeg opsega teksta postoji mogućnost da njihov program neće biti objavljen.

Predložak predstavljanja za objavu nalazi se ovdje.

vrh stranice