Natječaj za regionalne koordinatore - ZATVOREN

28.9.2017.

Hrvatska liječnička komora objavljuje poziv za stručne regionalne koordinatore u sklopu projekta "Kontinuirano stručno usavršavanje liječnika opće/obiteljske medicine"

Hrvatska liječnička komora provodi projekt „Kontinuirano stručno usavršavanje liječnika opće/obiteljske medicine“, financiranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Procijenjena vrijednost projekta je 29.981.200,00 KN, a predviđeno trajanje 53 mjeseca.

Nakon faze pripreme u trajanju od 5 mjeseci slijedi faza realizacije u trajanju od 48 mjeseci. U fazi realizacije projekta planira se organizirati ukupno 160 edukativnih radionica, a na svakoj radionici bi sudjelovalo oko 50 polaznika liječnika opće/obiteljske medicine. Radionice će se organizirati na teritoriju Republike Hrvatske koji smo za potrebu provedbe projekta podijelili u četiri regije, a broj radionica u pojedinoj regiji ovisit će o iskazanom interesu liječnika opće/obiteljske medicine.

Za realizaciju projekta, ovim javnim nadmetanjem HLK će odabrati i angažirati projektne koordinatore za stručnu koordinaciju u 4 regije u Republici Hrvatskoj.

Dokumentacija o nabavi

Izjava ponuditelja

Obavijest o nabavi

Ponudbeni list

Predložak životopisa

vrh stranice