Natječaj za autore edukativnih materijala - ZATVOREN

26.6.2018.

Hrvatska liječnička komora objavljuje poziv za autore standardiziranih edukativnih materijala u sklopu projekta "Kontinuirano stručno usavršavanje liječnika opće/obiteljske medicine"

Hrvatska liječnička komora, ovdje Naručitelj, provodi projekt „Kontinuirano stručno usavršavanje liječnika opće/obiteljske medicine“, financiranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Procijenjena vrijednost projekta je 29.981.200,00 KN, a predviđeno trajanje 53 mjeseca. Nakon faze pripreme u trajanju od 5 mjeseci slijedi faza realizacije u trajanju od 48 mjeseci. U fazi realizacije projekta planira se organizirati ukupno 160 edukativnih radionica, a na svakoj radionici bi sudjelovalo oko 50 polaznika liječnika opće/obiteljske medicine. Radionice će se organizirati na teritoriju Republike Hrvatske koji smo za potrebu provedbe projekta podijelili u četiri regije, a broj radionica u pojedinoj regiji ovisit će o iskazanom interesu liječnika opće/obiteljske medicine.

Ovim javnim natječajem Naručitelj sklapa autorske ugovore s fizičkim osobama za izradu standardiziranih edukacijskih materijala koji će biti tiskani i korišteni tijekom realizacije projekta (maksimalno 60 izvršitelja za 60 grupa predavanja).

Ukupna vrijednost nabave je 560.000,00 kn podijeljeno u 60 grupa. Procijenjena vrijednost svake od grupa je izložena dokumentaciji za nadmetanje i predstavlja brutto II iznos (predstavlja kompletni trošak naručitelja).

Obavijest o nabavi

Dokumentacija za nadmetanje

Izjava Ponuditelja

Ponudbeni list

Predložak životopisa

Autorski ugovor-nacrt

vrh stranice