Osječko-baranjska županija

predsjednik Povjerenstva
VEDRAN ZUBČIĆ, dr. med.

kontakt: osjecko-baranjska@hlk.hr

Rođen u Osijeku, 1973. godine. Studij medicine završio na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Specijalist maksilofacijalne kirurgije. Zaposlen u KBC-u Osijek, na Odjelu za maksilofacijalnu kirurgiju. Predsjednik Hrvatskog društva za bolesti glave i vrata Slavonije i Baranje. Član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu i plastično-rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata Hrvatskog liječničkog zbora te European Academy of Facial, Plastic and Reconstructive Surgery.

članovi Povjerenstva:

JASMINKA MILAS-AHIĆ, dr. med. - zamjenica predsjednika

IVAN RADOŠ, dr. med.

HRVOJE MIHALJ, dr. med.

MARIJA PERIĆ, dr. med.

SVETLANA TOMIĆ, dr. med.

TEA MIROŠEVIĆ ZUBONJA, dr. med.


Predavanje o transplantaciji bubrega

12.01.2017.

U organizaciji Povjerenstva Hrvatske liječničke komore Osječko-baranjske županije u utorak, 17. siječnja, održano je zanimljivo predavanje pod nazivom  „Transplantacija 1. dio – Osnove bubrežnog presađivanja“, a predavač je bila prof. dr. sc. Lada Zibar.

Predavanje o posljedicama propisivanja nenamjenskih lijekova

20.12.2016.

U organizaciji Povjerenstva Osječko-baranjske županije HLK-a te liječnika dr. Marije Barišin Margaretić i dr. Dražena Gorjanskog, održano je 6. prosinca u Osijeku vrlo zanimljivo i dobro posjećeno predavanje pod nazivom: „ Stručne, zdravstvene, etičke, pravne i financijske posljedice preporučivanja i propisivanja nenamjenskih (off-label) lijekova".

Predavanje u Osijeku "Rane intervencije kod psihoza"

5. listopada 2016. u prostorijama povjerenstva Hrvatske liječničke komore Osječko-baranjske županije  održana je tribina i okrugli stol u organizaciji osječkog povjerenstva HLK-a i Hrvatskog društva za psihoterapiju, psihosocijalne metode i ranu intervenciju kod psihotičnih poremećaja.
vrh stranice