Primorsko-goranska županija

predsjednik Povjerenstva
prof. dr. sc. GORAN HAUSER, dr. med.

kontakt: primorsko-goranska@hlk.hr


članovi Povjerenstva:

prim. mr. sc. NEVEN ČAČE, dr. med. - zamjenik predsjednika

NENAD BIĆANIĆ, dr. med.

ALEN PROTIĆ, dr. med.

MARIN GOLČIĆ, dr. med.

JOSIP ŠPANJOL, dr. med.

LOVRO TKALČIĆ, dr. med.

Najviše liječnika iz Primorsko-goranske županije sudjelovalo u Koloni sjećanja

05.01.2017.

Povodom obilježavanja 25. godišnjice stradanja Vukovara, Hrvatska liječnička komora pokrenula je projekt „Tjedan sjećanja na Vukovar – '91 protiv agresije, '16 protiv zaborava“ koji je obuhvatio niz aktivnosti u koje su uključeni svi liječnici u Hrvatskoj. Posebno smo ponosni što je najveći broj liječnika koji je sudjelovao u Koloni sjećanja bio iz Primorsko-goranske županije, njih čak 73.

Tribina o psihološkoj potpori pacijentima s malignim bolestima

16.9.2016. u prostorijama Gradske vijećnice Grada Rijeke, u organizaciji Odjela socijalne medicine, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Hrvatske liječničke komore i Lige protiv raka Primorsko-goranske županije održano je predavanje "Kako se suočiti s psihološkim i tjelesnim poteškoćama karcinoma primjenom usmjerene svjesnosti?“.

U Rijeci uspješno završio prvi RiStart

07.07.2016.

U organizaciji studenata Studentske udruge Medicinskog fakulteta u Rijeci, Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, Hrvatske liječničke komore, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo i Kabineta vještina, uspješno je završio ovogodišnji RiStart- tečaj osnovnog održavanja života kojeg je polazio velik broj studenata raznih smjerova Sveučilišta u Rijeci.
vrh stranice