Primorsko-goranska županija

predsjednik Županijskog povjerenstva
doc. dr. sc. ALEN PROTIĆ, dr. med.

kontakt: primorsko-goranska@hlk.hr

članovi Povjerenstva:

doc. dr. sc. GORAN HAUSER, dr. med.

prim. mr. sc. NEVEN ČAČE, dr. med.

NENAD BIĆANIĆ, dr. med.

mr. sc. NIKOLA GRŽALJA, dr. med,

doc. dr. sc. VLADIMIR MOZETIČ, dr. med.

prof. dr. sc. MILJENKO KOVAČEVIĆ, dr. med.

Najviše liječnika iz Primorsko-goranske županije sudjelovalo u Koloni sjećanja

05.01.2017.

Povodom obilježavanja 25. godišnjice stradanja Vukovara, Hrvatska liječnička komora pokrenula je projekt „Tjedan sjećanja na Vukovar – '91 protiv agresije, '16 protiv zaborava“ koji je obuhvatio niz aktivnosti u koje su uključeni svi liječnici u Hrvatskoj. Posebno smo ponosni što je najveći broj liječnika koji je sudjelovao u Koloni sjećanja bio iz Primorsko-goranske županije, njih čak 73.

Tribina o psihološkoj potpori pacijentima s malignim bolestima

16.9.2016. u prostorijama Gradske vijećnice Grada Rijeke, u organizaciji Odjela socijalne medicine, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Hrvatske liječničke komore i Lige protiv raka Primorsko-goranske županije održano je predavanje "Kako se suočiti s psihološkim i tjelesnim poteškoćama karcinoma primjenom usmjerene svjesnosti?“.

U Rijeci uspješno završio prvi RiStart

07.07.2016.

U organizaciji studenata Studentske udruge Medicinskog fakulteta u Rijeci, Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, Hrvatske liječničke komore, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo i Kabineta vještina, uspješno je završio ovogodišnji RiStart- tečaj osnovnog održavanja života kojeg je polazio velik broj studenata raznih smjerova Sveučilišta u Rijeci.
vrh stranice