Zahtjev za donacije/sponzorstva

Hrvatska liječnička komora se pri izboru projekata koje će sponzorirati ili donirati prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekata za liječništvo odnosno za liječničku zajednicu, promociju liječničke struke, kao i promociju zdravlja i zdravih navika. Sponzorsko-donacijskim aktivnostima Hrvatska liječnička komora nastoji pružiti pomoć i podršku znanstvenim, inovativnim i edukacijskim projektima koji doprinose promociji liječničke struke, zaštiti ugleda i unapređenju liječničke struke, promociji zdravlja i zdravih navika.

Prioritet kod sponzoriranja imaju projekti međunarodnih i nacionalnih stručnih liječničkih udruga, medicinskih fakulteta, zdravstvenih ustanova i drugih projekata koji su usmjereni na promociju liječništva i zdravlja.

U želji za pomaganjem onima kojima je pomoć najpotrebnija, program donacija usmjerili smo i na dobrobit djece i mladeži te osoba s posebnim potrebama. Osnovni kriteriji za dodjelu donacije su posebnost, kvaliteta i korisnost projekta za širu društvenu zajednicu.

Hrvatska liječnička komora zaprima zahtjeve za donacije i sponzorstva kontinuirano, tijekom cijele godine.

Zahtjev je potrebno poslati najmanje 60 dana prije predviđenog datuma održavanja događaja ili početka projekta za koji se traži donacija ili sponzorstvo i to obvezno putem obrasca koji se nalazi na ovoj stranici.
Popunjeni obrazac s prilozima je potrebno dostaviti na adresu elektroničke pošte hlk@hlk.hr ili putem pošte na adresu: Ulica Grge Tuškana 37, 10 000 Zagreb.

DONACIJE:
Obrazac zahtjeva za donaciju

SPONZORSTVA:
Obrazac zahtjeva za sponzorstvo

vrh stranice