Iz Komore

Završen redoviti ciklus tribina HLK-a

18.04.2019.

Tribinom u Novoj Gradiški održanoj 17. travnja vodstvo Hrvatske liječničke komore završilo je redoviti ciklus tribina koje su od prosinca prošle godine održane u svim županijskim bolnicama. U zadnjem tjednu, osim u Novoj Gradiški, tribine su održane u Rijeci, Osijeku i Požegi.

Izbori za tijela HLK - Važna obavijest

17.04.2019.

Temeljem odluke Vijeća o raspisivanju izbora za tijela HLK, kojom je propisano da zahtjevi za dopisno glasovanje moraju biti zaprimljeni u Središnjem izbornom povjerenstvu najkasnije 19. travnja 2019. do 24:00 sata., Središnji ured HLK-a, Ulica Grge Tuškana 37, Zagreb u petak, 19. travnja 2019. radit će do 24:00 sata.

Izbori za tijela HLK - Provjerite svoju izbornu jedinicu

15.04.2019.

U izbornom postupku za tijela HLK-a koji je u tijeku, vrlo je važno da članovi provjere u kojoj su izbornoj jedinici. Ukoliko nisu uvršteni u ispravnu izbornu jedinicu, ti se članovi mogu do 25. travnja javiti u Hrvatsku liječničku komoru kako bi bili uvršteni u ispravnu izbornu jedinicu.

Sastanak o suradnji HLK-a i Cleveland klinike

12.04.2019.

U Hrvatskoj liječničkoj Komori prvi dopredsjednik/v.d. predsjednika dr. sc Krešimir Luetić održao je u petak 12. travnja sastanak s dr. Marijom Škugorom, specijalistom endokrinologije koji dugi niz godina radi u Cleveland klinici i dr. Darkom Solterom, koji će se zahvaljujući Komorinom stipendiranju mjesec dana usavršavati u toj prestižnoj američkoj i svjetskoj klinici. Uz dr. Soltera, specijatistu otorinolaringologije na stručno usvaršavanje u Cleveland kliniku će i dr. Alan Pegan, također specijalist otorinolaringolog. Obojica rade u KBC-u Sestre milosrdice, a stipendije su ostvarili kroz kontinuirani program Komore, odnosno na javnom natječaju HLK-a za inozemno stručno usavršavanje liječnika.
vrh stranice