Iz Komore

KORAK ILI DVA ZA DOPUNSKO ZDRAVSTVENO O TROŠKU KOMORE!

24.07.2017.

Ako želite o trošku Komore biti dopunski zdravstveno osigurani tijekom 2018. godine trebate nam obavezno izraziti suglasnost da želite da Vas osiguramo. Mi ćemo to sa zadovoljstvom učiniti.  

Ako pri tome trenutno imate ugovorenu policu dopunskog zdravstvenog osiguranja, važno je da istu raskinete tako da kao zadnji dan njenog važenja navedete 31.12.2017. ili, ovisno o ugovornim obvezama koje imate, prvi mogući datum u 2018. godini.  

ŠTO, KAKO I KAD TREBATE UČINITI DA BISTE RASKINULI POSTOJEĆU POLICU; OBRASCI, MOGUĆNOST BESPLATNOG STRUČNOG SAVJETOVANJA.  

Predsjednik Hrvatske liječničke komore o dopunskom zdravstvenom osiguranju

21.07.2017.

Dragi i poštovani članovi Hrvatske liječničke komore, zahvaljujemo vam se na kontinuiranoj podršci koju iskazujete našem radu i zalaganju u zastupanju interesa i obrani prava svih nas liječnika. Cilj nam je do kraja mandata, lipanj 2019.godine, Komoru ustrojiti u najorganiziraniju instituciju u hrvatskom društvu koja će svojim programima, u praktičnom smislu, svim članovima pokazati da članstvo u Komori donosi konkretnu dobrobit svakom pojedinom članu. Siguran sam da ćemo u tome uz vašu pomoć i uspjeti!
vrh stranice