Iz Komore

Program „Pravo u medicini“ na riječkom Pravnom fakultetu

28.05.2024.

Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci i Hrvatska liječnička komora organiziraju program obrazovanja „Pravo u medicini“ namijenjen djelatnicima u zdravstvenom sektoru i pravnicima koji sudjeluju u donošenju upravnih odluka ili zastupaju prava pacijenata. Program od ukupno 20 sati izvodi se u obliku predavanja i interaktivnih radionica. Prvi modul „Osnove prava u medicini“ započinje 27. rujna 2024., a rok za prijavu je do 15. kolovoza 2024.

Konačni rezultati izbora HLK

27.05.2024.

Središnje izborno povjerenstvo HLK-a na sjednici održanoj 27. svibnja 2024. utvrdilo je konačne rezultate izbora za zastupnike u Skupštini HLK-a, odnosno za članove županijskih povjerenstava HLK-a, Povjerenstvo Grada Zagreba, Povjerenstvo MORH-a i Povjerenstvo HZZO-a te za predsjednika i zamjenika predsjednika HLK-a.

Privremeni rezultati izbora HLK

21.05.2024.

Središnje izborno povjerenstvo HLK-a na sjednici održanoj 20. svibnja 2024. utvrdilo je privremene rezultate izbora za zastupnike u Skupštini HLK-a, odnosno za članove županijskih povjerenstava HLK-a, Povjerenstvo Grada Zagreba, Povjerenstvo MORH-a i Povjerenstvo HZZO-a te za predsjednika i zamjenika predsjednika HLK-a.
vrh stranice