Iz Komore

U Solarisu održani 24. Dana Belupa

14.10.2017.

U sklopu 24. Dana Belupa, koji su se od 12. do 14. listopada održavali u hotelu „Ivan“ u Solarisu, održana je panel diskusija „Financijska operacija zdravstvenog sustava“ na kojoj je zaključeno kako stabilnost sustava ostaje najveći problem zdravstva ne samo u financijskom, već i u socijalnom te političkom smislu.

U Splitu održana 1. Konferencija zdravstvene kineziologije „Tjelesna aktivnost i javno zdravstvo“

14.10.2017.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Splitu i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), 13. i 14 listopada 2017. održali su 1. Konferenciju zdravstvene kineziologije pod nazivom "Tjelesna aktivnost i javno zdravstvo“  u Splitu, u hotelu Cornaro. Ispred Hrvatske liječničke komore na Konferenciji je sudjelovao i doc. dr. sc. Joško Markić, član povjerenstva Splitsko-dalmatinske županije HLK.

Do kraja listopada fotografirajte se za pametnu liječničku iskaznicu o trošku Komore

13.10.2017.

Članovi Hrvatske liječničke komore koji se još nisu fotografirali za potrebu izrade pametne liječničke iskaznice, mogu to besplatno učiniti u Središnjem uredu HLK-a, u Ulici Grge Tuškana 37 (2. kat), utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati, zaključno do 31. listopada 2017. godine.
Iskoristite priliku! Od početka studenog, fotografiranje za liječničku iskaznicu bit će o vlastitom trošku.

Udruga Pragma predstavila novu publikaciju, školski kalendar 'Nastavi dobru priču!'

12.10.2017.

U zagrebačkom kinu Europa, 11.  listopada 2017. godine, udruga Pragma predstavila je svoju novu publikaciju školski kalendar „Nastavi dobru priču!“. Pragmin školski kalendar, peti po redu, svojevrsni je priručnik za nastavnike i stručne službe u školama i učeničkim domovima u kojemu se za svaki mjesec u školskoj godini predlažu teme i vježbe kojima se na jednostavan, kreativan i inovativan način jačaju emocionalne vještine učenika, djece i mladih, potiče se i njihova medijska pismenost, poduzetničko razmišljanje, zdrav način života, demokracija  i tolerancija.
vrh stranice