Karlovačka županija

predsjednik Županijskog povjerenstva
PETAR MIŠKOVIĆ, dr. med.

kontakt: hlk.karlovac@outlook.com

Rođen u Karlovcu, 1979. godine. Studij medicine završio na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja. Zaposlen u Općoj bolnici Karlovac, na Odjelu za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu.

članovi Povjerenstva:

JELENKO LAZIĆ, dr. med.

prim. MIRA MLINAC-LUCIJANIĆ, dr. med.

DOMAGOJ ĆUŽIĆ, dr. med.

SNJEŽANA JURČEVIĆ, dr. med.


 

Tečaj o pružanju palijativne skrbi

U organizaciji Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb te Projektnog tima za palijativnu skrb Karlovačke županije, 9. travnja 2016. u Domu za starije i nemoćne osobe "Sv. Antun" u Karlovcu održan je tečaj "Prepoznavanje palijativnog bolesnika sa osnovama komunikacije članova vanbolničkog i bolničkog palijativnog tima“. Predavači su kroz stručna predavanja i radionice upoznali polaznike sa cjelokupnim sustavom palijativne skrbi.

Predstavljene smjernice za palijativnu skrb

Stručni skup na temu "Palijativna skrb u Karlovačkoj županiji danas" održan je u četvrtak, 2. lipnja, u prostoru gradske vijećnice Grada Duga Rese. Glavni organizatori skupa bili su Specijalna bolnica za produženo liječenje Duga Resa, Projektni tim za palijativnu skrb, a kao suorganizator uključilo se i Povjerenstvo Karlovačke županije Hrvatske liječničke komore.
vrh stranice