Članovima HLK popust pri kupnji školske opreme i pribora

25.06.2020.

U suradnji s Hrvatskom liječničkom komorom, Narodne novine d.d. kao znak zahvalnosti na nesebičnom i požrtvovnom angažmanu tijekom najtežih dana epidemije COVIDA-19, daruju popust od 30 posto članovima HLK za kupnju kvalitetnih anatomskih školskih torbi, ruksaka i pernica proizvođača Herlitz i Bodypack. Akcija traje do 25. srpnja 2020. i odnosi se na sve vrste plaćanja.
Članovi Hrvatske liječničke komore ostvaruju popust od 30% na:
HERLITZ – sve školske torbe i pernice
BODYPACK - kompletan asortiman ruksaka i torbi za školu i slobodno vrijeme.

Herlitz je njemački proizvođač školske opreme, a najpoznatiji je po izuzetno kvalitetnim anatomskim školskim torbama, laganima samo oko 1 kg, s prilagodljivim naramenicama, od vodonepropusnog materijala i s reflektirajućim dijelovima.
Bodypack je francuski proizvođač ruksaka i torbi, pogodnih za slobodno vrijeme kao i za školu. Ruksaci su izrađeni po najvišim standardima kvalitete, a proizvođač na njih daje dvije godine jamstva.

Popust možete iskoristiti u svim prodavaonicama Narodnih novina d.d. širom Hrvatske uz predočenje liječničke iskaznice Hrvatske liječničke komore.

Popis prodavaonica Narodnih novina možete vidjeti ovdje.

U prodavaonicama Narodnih novina d.d. možete pronaći najveći izbor i najbolju ponudu kompletne školske opreme i pribora po povoljnim cijenama.
vrh stranice