HLK donirala zaštitne maske liječnicima SDŽ

02.11.2020.

Županijsko povjerenstvo HLK-a Splitsko-dalmatinske županije odlučilo je kolegama u ambulantama obiteljske medicine, ispostavama Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije te KBC-u Split donirati zaštitne maske koje je Hrvatska liječnička komora kupila u sklopu ovogodišnje humanitarne akcije. Predsjednik povjerenstva doc.dr.sc. Ljubo Znaor uručio je 28. listopada 2020. ravnatelju najveće dalmatinske bolnice prof.dr.sc. Juliju Meštroviću zaštitne maske za liječnike i ostale zdravstvene djelatnike koji neumorno ulažu iznimne napore kako bi pružili što kvalitetniju zdravstvenu skrb svojim pacijentima.

Za distribuciju zaštitnih maski liječnicima u ambulantama obiteljske medicine i ispostavama Zavoda za hitnu medicinu zadužena je dr. Vikica Krolo.

Prigodom primopredaje u KBC-u Split doc. Ljubo Znaor izrazio je nadu da će borba s pandemijom što prije okončati bez većih problema za zdravstveni sustav, liječnike i ostale zdravstvene djelatnike koji sudjeluju u zbrinjavanju i skrbi o pacijentima tijekom epidemije bolesti COVID-19.


vrh stranice