Hrvatska liječnička komora niz posjeta većim zdravstvenim ustanovama započela danas na Rebru

11.09.2017.

Dvorana broj tri Nastavnog centra Istok na zagrebačkom Rebru danas je na mahove bila dupkom puna. Gužvu je izazvao posjet službenica Hrvatske liječničke komore (HLK) i predstavnika partnera HLK-a – tvrtki Croatia osiguranje d.d. i RWE energija d.o.o. 
Time je Komora započela svojevrsnu turneju po većim zdravstvenim ustanovama, tijekom koje će svojim članovima uručiti nove liječničke iskaznice te im predstaviti pogodnosti ugovaranja police dopunskog zdravstvenog osiguranja i povoljnije cijene električne energije i plina. 
Liječnici, zaposlenici KBC-a Zagreb imali su priliku, uz vlastoručni potpis potvrde o primitku, preuzeti svoje 'pametne' liječničke iskaznice i izravno od službenica Komore doznati sve o najnovijim pogodnostima koje nudi članstvo u Komori. Pojašnjen im je način aktiviranja iskaznica te mogućnosti njene uporabe pri rješavanju komorskih i izvan komorskih administrativnih poslova.
Članstvo su zanimali detalji vezani za dopunsko zdravstveno osiguranje koje Komora u suradnji s Croatia osiguranjem nudi svojim članovima: što sve polica pokriva, kakva je procedura pri otkazivanju postojeće i ugovaranja nove police o trošku Komore, je li moguće proširiti policu DZO-a na B listu lijekova, tko financira plaćanje police i sl. 
Mnoge su zanimale i pogodnosti za članove koje je Komora osigurala u partnerskoj suradnji s tvrtkom  RWE energija d.o.o. vezano uz racionalno gospodarenje energijom i povoljniju cijenu struje i plina.
Članovima je, o trošku Komore, omogućeno i dodatno fotografiranje za liječničku iskaznicu.  
Komorin info pult na Rebru bit će još sutra (utorak, 12.09.17.) i prekosutra (srijeda, 13.09.17.). 

vrh stranice