Počele su prijave za „Sabor hrvatskog liječništva“

19.07.2017.

Danas su i službeno započele prijave za središnji godišnji strukovni skup hrvatskih liječnika u organizaciji Hrvatske liječničke komore koji će se 1. i 2. prosinca 2017.godine održati u Rovinju. Ovogodišnje, prvo, izdanje „Sabora hrvatskog liječništva“ posvećeno je analizi uzroka i posljedica nedostatka liječnika u Hrvatskoj. Namjera Komore je usuglasiti mjere koje bi pozitivno utjecale na zadržavanje liječnika u hrvatskom zdravstvenom sustavu te ih predstaviti javnosti i obnašateljima državne vlasti i lokalne samouprave. 
Na „Saboru hrvatskog liječništva“ HLK će predstaviti i Demografski atlas hrvatskog liječništva, temeljne smjernice Nacionalnog programa očuvanja kadrovskog potencijala hrvatskog zdravstva i Fond HLK-a za stručno usavršavanje hrvatskih liječnika, a u Rovinju će se svečano uručiti i godišnje nagrade i priznanja HLK-a najzaslužnijim liječnicima.
Interes za sudjelovanjem u radu Sabora je velik, pa Hrvatska liječnička komora svojim članovima savjetuje da zbog ograničenih smještajnih kapaciteta i mjesta na svečanoj večeri, na vrijeme osiguraju svoje mjesto u Rovinju te iskoriste financijske pogodnosti rane prijave.
Cijena kotizacije iznosi 700 kuna + PDV, a za prijave do 31. kolovoza 2017. godine cijena aranžmana koji obuhvaća kotizaciju i smještaj te uključuje puni pansion u hotelu EDEN 4* iznosi 1.300 kuna + PDV u jednokrevetnoj sobi ili 2.200 kuna + PDV za dvije osobe.
Dodatne informacije dostupne su na mrežnim stranicama Komore ili putem e-pošte: sabor@hlk.hr, te telefonski na 01/4500 830.
 
vrh stranice