Prezentacija rezultata istraživanja o utjecaju društvenih mreža na profesionalizam zdravstvenih djelatnika

16.05.2022.

Pozivamo vas na sudjelovanje u javnoj prezentaciji rezultata istraživanja "Opasnosti i prednosti društvenih mreža za doktore medicine i doktore dentalne medicine" koja će se održati 18. svibnja 2022. od 10 do 12 sati u ŠNZ „Andrija Štampar“ (dvorana B), Rockefellerova 4 u Zagrebu. Sudjelovanje je moguće on-site ili on-line. Registracije se zaprimaju do utorka,17. svibnja do 18 sati.

Zanima li Vas preporuka što kao doktor medicine/nastavnik na Medicinskom fakultetu možete objaviti na društvenim mrežama? Smijete li se povezati s Vašim pacijentima na društvenim mrežama? Utječu li Vaše objave na društvenim mrežama na percepciju Vaše stručne kredibilnosti i profesionalnosti? Razlikuju li se doktori medicine i doktori dentalne medicine u načinu korištenja društvenih mreža, stavovima i etičkim vrijednostima u svezi e-profesionalizma?

Odgovore na ova pitanja možete dobiti na javnoj prezentaciji rezultata kvantitativnog presječnog istraživanja "Opasnosti i prednosti društvenih mreža za doktore medicine i doktore dentalne medicine". Ovo istraživanje o korištenju društvenih mreža, stavovima i etičkim vrijednostima doktora medicine/dentalne medicine u RH provedeno je u partnerstvu s Hrvatskom liječničkom komorom i Hrvatskom komorom dentalne medicine u okviru projekta „Opasnosti i prednosti društvenih mreža: e-profesionalizam zdravstvenih djelatnika (SMePROF projekt)“.

Na javnoj prezentaciji rezultata možete sudjelovati uživo (broj sudionika uživo je ograničen) ili on-line, uz registraciju putem prijavnog obrasca koji je dostupan ovdje, uz opciju odabira on-site ili on-line sudjelovanja. Sudjelovanje na skupu se ne naplaćuje.

Program javne prezentacije rezultata istraživanja:

10.00 – 10.15 Uvodni pozdravi uzvanika i domaćina

10.15 – 10.45 Prezentacija rezultata istraživanja "Opasnosti i prednosti društvenih mreža za doktore medicine i doktore dentalne medicine", doc. dr. sc. Joško Viskić, dr. stom., Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

10.45 – 11.45 Panel rasprava na temu "Opasnosti i prednosti društvenih mreža za doktore medicine i doktore dentalne medicine"

Sudionici panela:
dr. sc. Krešimir Luetić, dr. med., predsjednik Hrvatske liječničke komore
mr. sc. Hrvoje Pezo, dr. dent. med.., predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine
prof. dr. sc. Željko Krznarić, dr. med., predsjednik Hrvatskog liječničkog zbora
Natko Beck, dr. med., zdravstveni influencer, Komunikator godine (2021.g.) temeljem odluke Hrvatske udruge za odnose s javnošću
doc. dr. sc. Joško Viskić, dr. stom., Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Moderatorica panela: izv. prof. dr. sc. Tea Vukušić Rukavina, Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Tijekom panel rasprave sudionici (on-site i on-line) će imati mogućnost postavljanja pitanja ili davanja komentara.

vrh stranice