Središnji ured HLK-a privremeno prelazi na novi model rada

23.10.2020.

Zbog pogoršanih epidemioloških uvjeta vezano uz bolest Covid-19, Središnji ured Hrvatske liječničke komore u Zagrebu privremeno je prešao na model rada u timovima u kombinaciji s radom od kuće. Molimo naše članove i stranke da, ako je ikako moguće izbjegavaju dolazak u Središnji ured HLK-a u Zagrebu, a cjelokupnu komunikaciju sa stručnim službama HLK-a obavljaju ili telefonom ili elektroničkom poštom.

U Središnjem uredu HLK-a u Zagrebu bit će prisutan minimalno potreban broj djelatnika, no sve stručne službe rade u punom opsegu te su dostupne na kontaktima ovdje kao i na telefonu 01/ 4500 830.

Ako ipak postoji nužna potreba dolaska u Središnji ured, radno vrijeme za stranke i dalje je radnim danima od 8 do 16 sati, a za članove od 8 do 20 sati.

Do daljnjega, plaćanja nisu moguća putem POS uređaja u Središnjem uredu HLK-a, već isključivo uplatom na račun Hrvatske liječničke komore. Za financijske upite molimo obratiti se elektroničkom poštom na matea.vrscak@hlk.hr  ili telefonom na 01/ 4500 830.

Podsjećamo da je članovima dostupna i mobilna aplikacija HLK, a informacije se nalaze ovdje.

vrh stranice