Splitski liječnici tenisači donirali novac Centru "Slava Raškaj"

17.09.2018.

Liječnici humanitarci koji već 25 godina djeluju u Splitu, prošli su tjedan donirali 20.000 kuna Centru za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj". Tom humanom gestom osigurali su opremu za školu koja pruža usluge obrazovanja i psihosocijalne rehabilitacije djeci i mladima s oštećenjem sluha.

Iz godine u godinu ovi aktivni humanitarci organiziraju Otvoreni turnir Splita u tenisu za liječnike koji okuplja sve više sudionika. Već tradicionalno održava se zadnjeg vikenda u rujnu u Bolu na Braču. Ove godine 26. po redu održat će se od 28. do 30. rujna.

"Od prikupljenih sredstava sponzora i prijatelja svake godine dajemo određenu svotu novca u humanitarne svrhe. U 25 godina donirali smo oko 600.000 kuna", izjavio je Ante Punda, predsjednik organizacijskog odbora turnira.

Liječnici tenisači humanitarno su pomagali KBC-u Split, bračku udrugu "Pupoljci", Dom zdravlja Brač, Dječji dom "Maestral", udrugu „Anđeli“, korčulansku udrugu "Sveta Vincenca", Centar za rehabilitaciju "Fra Ante Sekelez" u Vrlici, Centar za autizam u Splitu i Samaritance.

vrh stranice