VAŽNA OBAVIJEST – IZBORI 2019. !!!!

13.05.2019.

Krajem prošlog tjedna glasački materijali poslani su na adrese članova koji su se odlučili za opciju dopisnog glasovanja za izbor tijela Hrvatske liječničke komore. Stoga već danas ti članovi mogu očekivati dostavu glasačkih materijala na njihove adrese.

Podsjećamo kako je Središnje izborno povjerenstvo dostavilo dvije kuverte s glasačkim materijalima (jednu za izbor zastupnika u Skupštini HLK i drugu za izbor predsjednika i zamjenika predsjednika HLK), a od kojih svaka sadrži:
1. Upute o načinu dopisnog glasovanja
2. Glasačku listu
3. Povratnu kuvertu s plaćenom poštarinom.

Nakon glasovanja popunjenu glasačku listu treba dostaviti Središnjem izbornom povjerenstvu putem poštanske pošiljke u priloženoj povratnoj kuverti s plaćenom poštarinom.

Članovi koji dopisno glasuju nisu vezani za rok propisan za e-Glasovanje, već to mogu i trebaju učiniti odmah po zaprimanju glasačkih materijala.

Popunjenu glasačku listu možete dostaviti i neposredno Središnjem izbornom povjerenstvu u zatvorenoj povratnoj kuverti na adresu Središnjeg ureda Hrvatske liječničke komore, Ulica Grge Tuškana 37, 10 000 Zagreb, s naznakom: „Za Središnje izborno povjerenstvo – glasovanje - ne otvarati“.

Neovisno o načinu dostave, glasačke liste moraju biti zaprimljene u Središnjem izbornom povjerenstvu najkasnije 26. svibnja 2019. do 24:00 sata.

Ovime pozivamo sve koji su zaprimili glasačke materijale da čim prije dostave svoje glasačke liste sukladno uputi Središnjeg izbornog povjerenstva od 3. svibnja 2019., kako bi bili sigurni da će njihove glasačke liste biti zaprimljene u propisanom roku.

vrh stranice