Za članove Komore još niža kamata na stambene kredite

08.11.2019.

Hrvatska liječnička komora ugovorila je s PBZ-om još niže kamate na stambene kredite od dosadašnjih, tako da će od 11. studenoga 2019. biti moguće ugovoriti stambene kredite u kunama ili eurima s fiksnom kamatnom stopom od 2,00 posto do 7 godina!

Liječnici koji žele kupiti, izgraditi, dograditi, ili renovirati nekretninu, kupiti građevinsko zemljište ili refinancirati postojeći stambeni kredit, mogu ugovoriti povoljan kredit bez dodatnih troškova solemnizacije (osim kredita realiziranih u 2019.), procjene nekretnine, naknade za obradu kredita i naknade prijevremenog zatvaranja kredita, a uz povoljne instrumente osiguranja kredita. Mjesečne obveze mogu se plaćati na dan u mjesecu koji korisniku kredita najviše odgovara.

"Hrvatska liječnička komora kontinuirano radi na poboljšavanju statusa, standarda i uvjeta života svojih članova. Iznimno smo zadovoljni jer smo liječnicima omogućili ugovaranje stambenih i nenamjenskih kredita s najnižom kamatnom stopom dostupnom na tržištu. Članovi Komore prepoznali su vrijednost ovih konkretnih mjera i iskazali su veliki interes za ovakve povoljne uvjete koje im Komora omogućava u rješavanju stambenog pitanja i ostalih financijskih potreba",  ističe predsjednik HLK-a dr. sc. Krešimir Luetić.

Također podsjećamo da u PBZ-u do 16. studenoga traje i ograničena akcija za ugovaranje povoljnih nenamjenskih kredita za članove HLK-a. U tom vremenu članovi Komore mogu ugovoriti nenamjenski kredit do iznosa od 300.000 kuna po fiksnoj stopi uz status klijenta od 3,50% odnosno 3,68% ovisno ugovara li se otplata kredita do pet ili 10 godina.

Više informacija i uputa o ostvarivanju povoljnijeg kreditiranja možete pronaći u Brošuri PBZ-a ovdje ili kontaktirati poslovnice PBZ-a.

vrh stranice