HLK započela radionice stručnog usavršavanja liječnika opće/obiteljske medicine

11.05.2023.

U sklopu projekta Hrvatske liječničke komore „Kontinuirano stručno usavršavanje liječnika opće/obiteljske medicine“, koji je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, istovremeno u četiri hrvatske regije započele su besplatne trodnevne radionice kojima je cilj unaprijediti razinu znanja, vještina i kompetencija liječnika obiteljske medicine i liječnika opće medicine (bez specijalizacije i specijalizanata). Radionice će se održavati kontinuirano do konca ove godine, a veliki interes za radionice i iznimno pozitivni dojmovi polaznika najvažniji su pokazatelj uspjeha i značaja ovog projekta HLK-a.

Uz vodstvo iskusnih instruktora, polaznici radionica koriste napredne modele i simulatore za usvajanje kliničkih vještina i snalaženje u hitnim stanjima.

Na radionice se možete prijaviti registracijom na edukacijsku e-platformu ovdje.

Sudjelovanjem na radionici polaznici dobivaju 15 HLK bodova u sustavu trajne medicinske izobrazbe i Certifikat o sudjelovanju.

Na edukacijskoj e-platformi možete pogledati i stotinjak predavanja iz različitih područja medicine, čime HLK liječnicima osigurava najviši standard edukacije i čini je lako dostupnom i besplatnom.

Pozivamo Vas da se registrirate na e-platformu i započnete edukaciju, a tamo vas čekaju detaljne informacije o svim aktivnostima projekta.

REGISTRIRAJ SE

vrh stranice