Komorin program poticanja stručnog usavršavanja liječnika uspješno se nastavlja i u 2019.

06.02.2019.

Novi natječaj za dodjelu novčanih sredstava za inozemno stručno usavršavanje liječnika bit će objavljen 18. veljače 2019. godine na mrežnim stranicama HLK-a

HLK sa zadovoljstvom obavještava članove da će 18. veljače 2019. biti objavljen poziv na javni natječaj za dodjelu novčanih sredstava za inozemno stručno usavršavanje članova Komore.

Bit će to treći u nizu natječaja iz Komorina programa poticanja stručnog usavršavanja liječnika putem kojeg se članovima financira stjecanje novih znanja i vještina do maksimalnog iznosa od 20.000,00 HRK. Ovaj natječaj namijenjen je svim članovima Komore i bit će otvoren mjesec dana.

Svjesni činjenice da je stjecanje novih znanja i vještina preduvjet za stručno napredovanje kolega liječnika, a time i njihova većeg zadovoljstva na radnom mjestu, Komora je za 2019. godinu osigurala 1,5 milijuna kuna za stručno usavršavanje.

O svim detaljima javnog natječaja Komora će svoje članove pravovremeno izvijestiti putem mrežnih stranica (web, Facebook) te putem newslettera.

vrh stranice