Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW

15.03.2021.

Konferencija „Future is Now“, vodeće mjesto razmjene informacija o digitalnoj medicini i digitalizaciji zdravstva, održat će se 16. travnja 2021. u Zagrebu. Ovogodišnja konferencija bavi se temama komunikacije vezano za cijepljenje te kako bolje korištenje zdravstvenih podataka i novih tehnologija može pomoći boljim ishodima liječenja u kardiologiji. Zdravstveni djelatnici ostvaruju popust od 50 posto na kotizaciju, a sukladno pravilniku HLK, liječnicima će za sudjelovanje biti dodijeljeno 8 bodova.

Program, registracija i svi detalji dostupni su na web stranici konferencije ovdje.

Konferencija okuplja industriju i sve relevantne dionike usmjerene prema digitalizaciji i razvoju važnih tehnoloških trendova koji pozitivno utječu na zdravstvenu skrb i napredak kvalitete ljudskog života.
Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici procesa; liječnici, farmaceuti, MedTech, zdravstvene i IT tvrtke, Hrvatska liječnička komora, Ministarstvo zdravstva, HZZO te mala i srednja poduzeća koja se bave zdravstvom. Okupljanje svih relevantnih strana pomaže u razmjeni mišljenja i stavova o procesima digitalizacije zdravstvene zaštite i predstavljanju digitalnih projekata određenih tvrtki. Također, ovogodišnja konferencija podržana je od strane MedTech Europe.

FUTURE IS NOW organizirana je po prvi puta 2016. godine u Zagrebu te je okupila više od 300 sudionika koji su potvrdili svoje veliko zadovoljstvo programom te zanimljivim i korisnim panelima čime se potvrdilo da su ovakvi skupovi vrlo važan poticaj za daljnji napredak. Konferencija se osim u Zagrebu na godišnjoj razini održava u Bratislavi, Budimpešti, Pragu i Beogradu.


vrh stranice