Kongresi KoKoZ-a i medicinskog prava u Novom Vinodolskom

07.03.2023.

Hrvatska liječnička komora i Pravni fakultet u Splitu, uz suorganizaciju ostalih komora u zdravstvu, organiziraju 4. Kongres Koordinacije komora u zdravstvu (KoKoZ) te 6. Hrvatski kongres medicinskog prava koji će se održati od 21.-23. travnja 2023. u Novom Vinodolskom. Oko 40 domaćih i stranih stručnjaka održat će predavanja iz područja zdravstva i prava nakon kojih su predviđene rasprave.

Uz središnju panel raspravu o reformi zdravstva, na kongresima će se raspravljati i o ostalim aktualnim temama iz zdravstva i medicinskog prava: eKarton, zaštita osobnih podataka pacijenata, zaštita djeteta-pacijenta, priziv savjesti, dekriminalizacija kaznenog djela nesavjesnog liječenja, zakon o eutanaziji, financiranje zdravstvenog sustava, štrajk i kolektivno pregovaranje, specifičnosti komuniciranja u zdravstvu, Task shifting u zdravstvu i vještine upravljanja.

Program kongresa dostupan je ovdje.

Uz organizatora Pravni fakultet u Splitu i Hrvatsku liječničku komoru, suorganizatori kongresa su Hrvatska komora fizioterapeuta, Hrvatska komora medicinskih biokemičara, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja, Hrvatska komora zdravstvenih radnika, Hrvatska ljekarnička komora, Hrvatska psihološka komora i Alumni Pravnog fakulteta u Splitu.

Broj sudionika na kongresima u Novom Vinodolskom je ograničen.

Kotizacija za članove organizatora/suorganizatora iznosi 132,72€+PDV.
Kotizacija za ostale sudionike iznosi 159,27€+PDV.

Kotizacija za sudjelovanje uključuje: sudjelovanje na predavanjima i panel raspravama cijelo vrijeme trajanja kongresa, kongresne i promo materijale, pauze za kavu.

Kongresi će biti bodovani sukladno pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Više obavijesti o kongresima na www.aorta.hr, putem e-pošte na kongres@aorta.hr ili na broj telefona 01/2824 645.

vrh stranice