Natječaj za dodjelu novčanih sredstava za inozemno stručno usavršavanje članova HLK-a – Online prijave putem Portala za članove

25.04.2024.

Hrvatska liječnička komora dana 25. travnja 2024. raspisuje Natječaj za dodjelu novčanih sredstava za inozemno stručno usavršavanje članova HLK-a. Natječaj je otvoren do 17. svibnja 2024. Članovi Komore na Natječaj se prijavljuju isključivo putem online obrasca prijave koji je dostupan na Portalu za članove.

Detalji i uvjeti Natječaja dostupni su ovdje.

Online obrazac prijave dostupan je na Portalu za članove OVDJE.

VAŽNO! Obrazac prijave potrebno je potpisati digitalnim elektroničkim potpisom koristeći e-Osobnu iskaznicu ili važeću liječničku iskaznicu.

Uz obrazac prijave potrebno je priložiti preporuku stručnjaka o usavršavanju za koje kandidat podnosi prijavu, kao i izjavu odgovorne osobe ustanove. Dokumenti moraju biti potpisani i priloženi online obrascu prijave isključivo u PDF formi.

Obrazac izjave odgovorne osobe ustanove dostupan je ovdje.

Kao i svih dosadašnjih godina, i ove je godine Natječaj namijenjen inozemnom stručnom usavršavanju članova Komore s ciljem značajnog unaprjeđivanja postojećih i/ili usvajanja novih znanja i vještina u obavljanju liječničke djelatnosti, a koje će moći biti implementirane u svakodnevni rad.

Maksimalni ukupni iznos sredstava za stručno usavršavanje koji se može odobriti kandidatu iznosi 3.000 eura. Sve troškove edukacije Kandidat podmiruje sam unaprijed, a Komori se, radi povrata novčanih sredstava, obvezuje dostaviti račune i potvrde plaćanja koje glase isključivo na njegovo ime.

Dodjela novčanih sredstava moguća je isključivo za edukacije koje su odrađene ili koje će započeti do 31. prosinca 2024. godine. Kandidat se može prijaviti za jednu edukaciju.

Za pitanja u vezi Natječaja obratite se gđi Ani Tafra Ivić, dipl.iur. na mail ana.tafraivic@hlk.hr ili telefon 01/4500 830.

Pristupne podatke za Portal za članove možete zatražiti putem maila eakademija@hlk.hr

Za upite oko aktivacije digitalnog potpisa obratite se gđi Sonji Čeprnja na mail sonja.ceprnja@hlk.hr ili telefon 01/4500 830.


vrh stranice