Natječaj za dodjelu novčanih sredstava za inozemno stručno usavršavanje članova HLK-a

05.06.2023.

Hrvatska liječnička komora dana 5. lipnja 2023. raspisuje Natječaj za dodjelu novčanih sredstava za inozemno stručno usavršavanje članova HLK-a. Natječaj je otvoren do 26. lipnja 2023.

Natječaj je namijenjen inozemnom stručnom usavršavanju članova Komore s ciljem značajnog unaprjeđivanja postojećih i/ili usvajanja novih znanja i vještina u obavljanju liječničke djelatnosti, a koje će moći biti implementirane u svakodnevni rad.

Maksimalni ukupni iznos sredstava za stručno usavršavanje koji se može odobriti kandidatu iznosi 3.000 eura. Sve troškove edukacije Kandidat podmiruje sam unaprijed, a Komori se, radi povrata novčanih sredstava, obvezuje dostaviti račune i potvrde plaćanja koje glase isključivo na njegovo ime.

Dodjela novčanih sredstava moguća je isključivo za edukacije koje su odrađene ili će biti odrađene u razdoblju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2023. Kandidat se može prijaviti za jednu edukaciju.

Detalji i uvjeti Natječaja dostupni su ovdje.

Dokumente možete preuzeti ovdje: Obrazac prijave, Privola za obradu osobnih podataka, Izjava zastupnika ustanove, Izjava odustanka od edukacije.

vrh stranice