Otvorena registracija za Prvi američko-hrvatski simpozij medicine životnog stila

24.05.2023.

Udruga hrvatsko-američkih profesionalaca (ACAP) u suradnji s Hrvatskom liječničkom komorom i Hrvatskim liječničkim zborom organizira Prvi američko-hrvatski simpozij medicine životnog stila (MZS, Lifestyle medicine) koji će se održati 5. srpnja 2023. u Velikoj dvorani HLZ-a u Šubićevoj 9 u Zagrebu. Medicina životnog stila je nova brzo rastuća specijalnost u medicini čiji je glavni fokus na prevenciji, i to modifikacijom životnih navika.

Predavači su najistaknutiji stručnjaci iz Sjedinjenih Američkih Država i Republike Hrvatske u suradnji s vodećim stručnim organizacijama iz Amerike, Hrvatske i svijeta. Simpozij je bodovan od strane Povjerenstva HLK-a za trajnu medicinsku izobrazbu liječnika. Kotizacija za simpozij iznosi 25,00 eura, a besplatna je za sudionike ACAP konferencije.

Informacije o Simpoziju dostupne su ovdje.

Registracijski obrazac za Simpozij dostupan je ovdje.

Uz simpozij, ACAP po prvi puta u Zagrebu organizira i svoju Godišnju ACAP konferenciju koja će se održati od 6. do 8. srpnja 2023. u hotelu Sheraton.

Dosadašnjih šest uspješnih konferencija održanih u Chicagu, Clevelandu i New Yorku okupilo je više od 300 priznatih poduzetnika i lidera hrvatske i američke poslovne scene te svjetski poznata imena poput Roberta Herjaveca, globalnog tech poduzetnika, Tomislava Mihaljevića, glavnog izvršnog direktore Klinike Cleveland, Mate Rimca, Silvia Kutića, CEO Infobipa i mnoge druge.

Ovogodišnja konferencija naziva "Connecting the Doers: Taking Croatia to the Next Level" ponovno će okupiti značajan broj predstavnika hrvatsko-američke poslovne scene kojima je cilj povezati se i razgovarati o konkretnim koracima koji im mogu pomoći u razvoju poslovanja, stjecanju globalnog uspjeha ili povezivanju s potencijalnim partnerima, ulagačima i klijentima.

Prvi dan konferencije u hotelu Sheraton pod nazivom "Unlocking Croatia's Potential for Healthy Living" bit će fokusiran na važne teme iz područja zdravstva i medicine.

Jedan od glavnih govornika ove godine je i vodeći hrvatski neuroznanstvenik, profesor na Yaleu dr. sc. Nenad Šestan, poznat po raznim uspješnim molekularnim i genetskim istraživanjima.

Tijekom Konferencije bit će organizirani i B2B sastanci, prijam dobrodošlice i gala večera, kojom će se zaključiti ovogodišnji događaj.

Detaljan program Konferencije, informacije o kotizaciji i registraciji možete pogledati ovdje.

vrh stranice