U OB Čakovec radni sastanak vodstva Komore s članstvom iz Međimurske županije

Dužnosnici Hrvatske liječničke komore predvođeni prvim dopredsjednikom/v.d. predsjednika dr. sc. Krešimirom Luetićem održali su u srijedu 5. prosinca u Općoj bolnici Čakovec sastanak s kolegama liječnicima članovima Komore iz Međimurske županije i tom ih prigodom izvijestili o aktualnim aktivnostima Komore.

U konstruktivnoj i kolegijalnoj diskusiji dužnosnici Komore kolegama su odgovorili na brojna pitanja. Pojasnili su situaciju i do sada poduzete korake u vezi sa sudskim tužbama zbog pogrešnog obračuna liječničkih plaća, kao i sadržaj Komorine Police osiguranja pravne zaštite. Bilo je riječi i o stipendijama za stručno usavršavanje liječnika u inozemstvu, a u vezi s pogodnostima koje Komora osigurava za svoje članove najavljeni su novi još povoljniji uvjeti kreditiranja na bankarskom tržištu, te Polica osiguranja dopunskog zdravstvenog osiguranja za 2019.

Uz dr. Luetića na sastanku su bili dopredsjednica HLK-a dr. Ada Barić-Grgurević, članica Izvršnog odbora HLK-a dr. sc. Jadranka Pavičić-Šarić i voditelj pravne službe HLK-a dipl. iur. Mijo Karaula. Uz izraženu zainteresiranost članstva i pozitivno ozračje sastanak je potrajao gotovo dva sata. Prije početka sastanka kolegice i kolege liječnici iz najsjevernije hrvatske županije imali su priliku preuzeti te aktivirati Komorine članske iskaznice.

Sastanak u Čakovcu prvi je u nizu sastanaka koje će vodstvo Komore održati u svim hrvatskim županijama.

vrh stranice