Uredi HLK do daljnjega NE PRIMAJU STRANKE!

22.03.2020.

Uzimajući u obzir Odluku Vlade RH o organizaciji rada tijela državne uprave i javnih službi za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19, kojom tijela državne uprave i javne službe neće neposredno raditi sa strankama, HLK do daljnjega NEĆE PRIMATI STRANKE. Članovima HLK bit će omogućen dolazak u Središnji ured u Zagrebu ISKLJUČIVO u hitnim i neodgodivim slučajevima uz obveznu prethodnu najavu putem elektroničke pošte: hlk@hlk.hr. Pozivamo članove da svoje zahtjeve za licence, potvrde, dodjele pomoći i sl. dostavljaju putem elektroničke pošte: hlk@hlk.hr, a Komora će iste riješiti u najkraćem roku.

Regionalni uredi u Splitu, Rijeci i Osijeku bit će zatvoreni do daljnjeg, a tajnice ureda su dostupne putem telefona i elektroničke pošte.

Regionalni ured u Rijeci
Tajnica: Astrid Mikac, dipl.oecc.
Telefon: 051/ 337-417
Mobitel: 091/457 0055
E-adresa: primorsko-goranska@hlk.hr

Regionalni ured u Osijeku
Tajnica: Marija Roguljić
Telefon: 031/ 627 776
Mobitel: 091/ 457 000 56
E-adresa: osjecko-baranjska@hlk.hr

Regionalni ured u Splitu
Tajnica: Marija Radman Livaja
Mob: 091/ 457 0057
E-adresa: splitsko-dalmatinska@hlk.hr

Također, kako bismo svojim članovima omogućili još jednostavniju komunikaciju i informiranje, HLK razvija mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti putem linka:

a) Android: ovdje
b) iOS : ovdje

Korisničko ime predstavlja OIB člana, dok je zaporka jednaka onoj koju član koristi za ulazak u Portal za liječnike. Stoga ukoliko još nemate zaporku za Portal, to jednostavno učinite slijedeći uputu putem linka: https://portal-prijava.hlk.hr

Napomena: Do dovršetka druge faze projekta mobilne aplikacije, broj bodova se trenutno ažurira kvartalno i ne prikazuje stanje bodova u realnom vremenu.
vrh stranice