HLK blagdanskim predstavama razveselila svoje članove i njihove najmilije

03.01.2023.

Hrvatska liječnička komora i njezino Povjerenstvo za ostale liječničke djelatnosti u suradnji sa županijskim povjerenstvima HLK-a odlučili su za božićne i novogodišnje blagdane počastiti svoje članove i njihove najmilije besplatnim ulaznicama za dječje predstave. Ova akcija koja je organizirana po prvi puta, polučila je iznimni uspjeh i odaziv članova Komore bio je iznad svih očekivanja.

Ovo blagdansko doba godine posebno je po darivanju, stoga je Hrvatska liječnička komora za svoje članove u kazalištima diljem Hrvatske osigurala ekskluzivne termine u kojima su se odigrale brojne dječje predstave.

Tako su članovi HLK-a i njihovi najmiliji uživali u zgodama Djeda Božićnjaka, mede Đure, djevojčica Maše i Heidi, vječnog dječaka Petra Pana, Ivice i Marice, Orašara te brojnim drugim pričama i bajkama za djecu.

A da se sva sredstva i trud uloženi u ovaj zahtjevni pothvat organizacije predstava isplate, uz brojne pohvale članova Komore potvrđuju to i nasmiješena dječja lica koja su ukrasila ove blagdanske predstave i razveselila mnoge mame, tate, djedove i bake…..i Hrvatsku liječničku komoru koju je ovaj uspjeh potaknuo da ponovno, i ove godine za blagdane razveseli svoje članove i njihove najmilije.

vrh stranice