Hrvatski zdravstveni kongres 2016. – „Budućnost zdravstvene industrije“

U organizaciji Poslovnog dnevnika 25. listopada 2016., u hotelu „The Westin Zagreb“, održat će se Hrvatski zdravstveni kongres 2016. pod nazivom „Budućnost zdravstvene industrije“. Jednodnevna konferencija bit će tematski posvećena reformi zdravstvenog sustava, jačanju privatnog sektora i promociji novih revolucionarnih tehnologija u zdravstvu.  Kongres će biti bodovan od Hrvatske liječničke komore; 10 bodova za aktivne te 8 bodova za pasivne sudionike.

Uvodni dio konferencija bit će namijenjen prezentaciji najnovijih znanstvenih dostignuća na poljima medicinske znanosti. U drugom, središnjem dijelu, bavit će se kliničkim smjernicama i to na nekoliko medicinskih područja. Treći tematski blok bit će posvećen ljudskim resursima u zdravstvu i aktualnom problemu odljeva stručnjaka, a u panel diskusiji na tu temu sudjelovat će predsjednik HLK dr. sc. Trpimir Goluža, prof. dr. Davor Štimac (KBC Rijeka), prof.dr.sc. Johannes Brachmann (RegioMed Kliniken), prof.dr. Mirando Mrsić  i dr. Danko Relić, predstojnik Centra za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu. Dr. sc. Trpimir Goluža održat će i predavanje pod nazivom „E-komora u e-zdravstvu, hrvatska realnost ili daleka budućnost“.
U četvrtom dijelu konferencije raspravljat će se o strategiji razvoja zdravstva, sinergiji privatnog i javnog sustava te mogućim modelima upravljanja bolničkim sustavom.

Svaki sudionik kongresa na dar dobiva novu knjigu prof. dr. sc. Dragana Primorca i prof. dr. sc.  Wolfganga  Höppnera "Farmakogenetika u kliničkoj praksi”.
Kotizacija za uplate do 15.10. iznosi 600 kn+PDV, redovna kotizacija iznosi 800 kn+PDV

Detaljni program Kongresa možete pogledati ovdje 

vrh stranice