HZZO raspisao natječaj za staž za 605 doktora medicine

10.11.2016.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) objavio je u srijedu, 9. studenog, natječaj za financiranje pripravničkog staža 605 doktora medicine u zdravstvenim ustanovama u ovoj godini. Zahtjevi za financiranje pripravničkog staža mogu se podnijeti do 18. studenog. 
Predviđeno je zapošljavanje 605 doktora medicine, 197 doktora dentalne medicine, 94 magistra farmacije i 60 magistara medicinske biokemije u 128 ugovornih zdravstvenih ustanova: u bolnicama, poliklinikama i ljekarnama, čiji su osnivači županije i Grad Zagreb, zavodima za hitnu medicinu, domovima zdravlja i zavodima za javno zdravstvo.
Kandidati mogu podnijeti zahtjev za financiranje pripravničkog staža samo kod jedne ugovorne zdravstvene ustanove iz popisa ustanova koje su iskazale interes za zapošljavanje pripravnika, no u svom zahtjevu mogu alternativno naznačiti i drugu ustanovu.
Prednost u izboru kandidata imat će oni koji su ranije diplomirali, a u slučaju da su dva ili više kandidata diplomirali tijekom istog mjeseca u istoj godini prednost će imati kandidat s kraćim trajanjem studiranja. U slučaju istog trajanja studiranja, prednost će imati kandidat s višim prosjekom ocjena postignutim tijekom studiranja.
Sve o natječaju možete saznati na http://www.hzzo.hr/natjecaji/
vrh stranice