Obilježavanje „Međunarodnog dana sestrinstva“

12.05.2017.

Povodom obilježavanja „Međunarodnog dana sestrinstva“ predsjednik Hrvatske liječničke komore uputio je čestitku svim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima.

"Drage medicinske sestre i tehničari,

rad nas liječnika bio bi nepotpun, u mnogim slučajevima nemoguć, a zasigurno i manje uspješan bez suradnje s vama i bez vašeg profesionalnog i ljudskog angažmana. U našem svakodnevnom radu upućeni smo jedni na druge, vjerojatno zato i najbolje znamo koliko ste važni u pružanju kvalitetne zdravstvene njege i skrbi ugroženim ljudima. Zajedno dijelimo i sudbinu hrvatskog zdravstva i društva u cjelini. Zato i znamo da vaš rad nije pravedno i pravično vrednovan. Hvala vam na entuzijazmu, požrtvovnosti i ljubavi koju svakodnevno dajete ljudima sa zdravstvenom potrebom.

U ime svih hrvatskih liječnika članova Hrvatske liječničke komore i svoje osobno ime čestitam vam vaš dan sa željom da se što skorije uspijete izboriti za poziciju u društvu koju svojim znanjem, radom i posvećenosti ljudima i zaslužujete. U tom nastojanju, u Hrvatskoj liječničkoj komori imat ćete pouzdanog i neupitnog saveznika."

Dr.sc. Trpimir Goluža, predsjednik HLK-a

 

 

vrh stranice