Specijalnoj bolnici "Sv. Katarina" dodijeljena nagrada za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu

02.05.2017.

Vodeći svjetski online časopis za medicinski turizam, International Medical Travel Journal (IMTJ), dodijelio je Specijalnoj bolnici „Sv. Katarina“ nagradu za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu, tijekom održavanja "IMTJ Medical Travel Summit-a" u Opatiji. Temeljem ocjena međunarodnih nezavisnih eksperata za medicinska putovanja i  medicinski turizam, bolnica "Sv. Katarina" proglašena  je tako "Najboljom specijalnom bolnicom godine”.

U ime Specijalne bolnice „Sv. Katarina“ nagradu je od strane izvršnog urednika International Medical Travel Journala, g. Keitha Pollarda,  primila članica Uprave, gospođa Jadranka Primorac, koja je tom prilikom izjavila: ‘’Ovo  je veliko priznanje od strane međunarodne javnosti ne samo našoj Bolnici nego i hrvatskom zdravstvu u cjelini. Sv. Katarina će sustavno raditi na daljnjem pozicioniranju Republike Hrvatske kao prepoznatljive destinacije medicinskog turizma na globalnom tržištu zdravstvene industrije”.

Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World,  nastavna je baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci te Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Splitu.

U lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu "Sveta Katarina", proglasio je «Najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj». Tijekom 2016. Specijalna bolnica "Sveta Katarina" je osvojila status nacionalnog šampiona (National Champion for Republic of Croatia in The European Business Awards) u kategoriji odnos prema klijentima i kvalificirala se u finale gdje će se ove godine izabrati najbolja europska tvrtka u toj kategoriji. Specijalna bolnica "Sv. Katarina" nositeljica je i statusa “Superbrands 2016”.

U suradnji s čuvenom američkom Mayo Clinic i International Society of Applied Biological Sciences (ISABS) Specijalna bolnica „Sv. Katarina“ u lipnju ove godine organizira jedan od najznačajnijih svjetskih znanstvenih konferencija u 2017. u čijem radu sudjeluje i petero dobitnika Nobelove nagrade.

Foto: Priredba.hr
vrh stranice