Za članove HLK prioritetna dostava i posebni popusti u Supermarketu eKupi

04.04.2020.

U trenutnim uvjetima ograničenog radnog vremena trgovina i dostupnosti prehrambenih namirnica i higijenskih proizvoda, Hrvatska liječnička komora dogovorila je za svoje članove pogodnosti pri kupnji u najvećoj online web trgovini eKupi. Koristeći posebni Promo kod, liječnici ostvaruju prioritetnu dostavu na području cijele Hrvatske u roku 36 sati te popust od 5 posto na proizvode iz Supermarket asortimana.

Članovi HLK-a koji su dali privolu za primanje promotivnih obavijesti dobili su Promo kod putem newslettera. Svi ostali članovi Komore mogu zatražiti Promo kod slanjem upita na pogodnosti@hlk.hr

Promo kod upisuje se prilikom pregleda košarice, a može se koristiti do 1. srpnja 2020. i namijenjen je isključivo članovima Hrvatske liječničke komore.

Također, ako je u web trgovini eKupi aktivna akcija za plaćanje određenom karticom, pri kupnji proizvoda iz Supermarketa popusti se zbrajaju. Moguće je i plaćanje na 12 rata.

Svim kupcima u web trgovini eKupi dostupna je podrška svaki dan putem telefona, maila i chata.
Online web trgovini eKupi možete pristupiti ovdje.

Ukoliko još niste dali privolu, a želite primati promotivne obavijesti putem newslettera HLK-a, privolu možete pročitati i dati u rubrici Moj profil, pod Privola, na Portalu za članove kojemu pristupate ovdje.

vrh stranice